Den bästa massagen jag har fått

God dagens gott folk! Hoppas att er dag flyter på som den ska och att ert humör är på topp. Dagens inlägg kommer framförallt handla om två olika saker, bröllopet jag var på för några veckor sedan och företaget Eld och Djupa Vatten som jag vände mig till när jag gick på massage i Kungsbacka.

En del av er har säkert sett mitt inlägg där jag skrev mer ingående om bröllopet jag var på så idag tänkte jag bara dra det lite snabbt. För ett par veckor sedan var jag på bröllop då en av mina närmsta kompisar gifte sig, det är en dag som jag sent kommer glömma. Alla gäster hade en otroligt bra dag, vi åt god mat, firade något av det finaste i livet och vi dansade för fullt. Just dansen är anledningen till att jag senare fick på gå på massage i Kungsbacka. Under den sena kvällen dansade vi alla tills våra fötter pulserade. För mig såg det lite annorlunda ut, jag råkade under en dans vricka till foten och trilla. Under mitt fall hände det mycket i min kropp, jag tror att jag råkade sträcka ryggen för att sedan landa platt på rygg. Det ledde till att jag flera dagar efter hade en otrolig smärta vad jag än gjorde. När smärtan inte gick över efter några dagar valde jag att boka in en massage i Kungsbacka, företaget jag vände mig till var Eld och Djupa Vatten. Det är ett företag som jag sedan tidigare har hört mycket bra om, så jag kände helt enkelt att jag skulle få en bra och effektiv massage om jag vände mig till dem. Det hade jag helt rätt om, massagen jag fick var nog den bästa massagen jag har fått. Efter den mådde min rygg mycket bättre, smärtan som jag tidigare hade känt var nästan som bortblåst. Därför kan jag avsluta med att råda er att gå på massage om ni har någon typ av smärta i ryggen, för mig hjälpte det oerhört mycket.