En plats för både konferens och bröllop

Hallå, hallå! Det är verkligen trevligt att just du har klickat in här för att läsa ett nytt inlägg. Idag hade jag tänkt skriva om en plats där jag hade mitt bröllop men senare också har haft en konferens i Strängnäs. Stället heter Grytbergs Säteri och är en helt underbar plats, därför vill jag idag informera er om det.

Som sagt hade jag mitt bröllop här först, det var verkligen den perfekta platsen för ett bröllop. Platsen gjorde verkligen mycket för min bröllopsdag, den vackra omgivningen gav precis den känslan jag och min man ville förmedla till våra gäster. När jag sedan fick förfrågan att hålla en konferens på jobbet föll tanken tillbaka till Grytbergs Säteri, eftersom min chef hade sagt att jag fick fria händer ville jag ändra om miljön en aning. Jag tog förslaget om denna typ av konferens i Strängnäs till min chef och hon fullkomligt älskade min idé. Den här konferensen blev minst sagt annorlunda, vi satt inte längre instängda på ett kontor med dålig luft. Istället var det utbytt till ett konferensrum med bra luft och fin utsikt. Vi fick dessutom ut väldigt mycket av den här konferensen, så mycket idéer som kom upp hade det inte kommit upp på någon annan konferens tidigare. Jag tror att miljöomväxlingen var en stor anledning till det, vilket jag faktiskt vill klappa mig på axeln för. Personalen på det här stället var precis lika trevliga som de hade varit under mitt bröllop, de kände till och med igen mig och de var intresserade av hur det har gått för oss sedan dess. Det får mig att fullkomligt älska det här stället, både miljön och personalen är strålande så att allt faller på plats. Om ni vill ha en lite utmanande konferens i Strängnäs tycker jag definitivt att ni borde kolla upp den här platsen.