God mat serverades på vårt bröllop

Hallå ja! Vad trevligt att du har kommit hit för att läsa ett inlägg, hoppas ni alla mår bra och har en bra dag och vecka än så länge. I hopp om att er dag blir lite bättre skriver jag idag ett rekommendationsinlägg till er. Jag tänkte berätta närmare om företaget Till Bords Catering som hjälpte till med catering i Ronneby på vårt bröllop. Ifall ni skulle vilja veta mer om företaget i sig eller deras tjänster kan ni få mer information här.

I tidigare inlägg har jag pratat en del om mitt och min mans bröllop som ägde rum för snart två månader sedan. Efter de inläggen har jag fått en del frågor angående olika delar av bröllopet, gällande allt från blommor, till min klänning till maten. Hur som helst är min tanke att jag ska skriva några lite kortare inlägg om varje del som ni har frågat om, för att räta ut era frågetecken. I det här inlägget ska jag prata närmare om maten och Till Bord Catering som hjälpte oss med det, närmare bestämt hjälpte de oss med catering i Ronneby. När vi planerade bröllopet bestämde vi oss fort för att vi ville ha hjälp med just catering, det var enligt oss det smidigaste alternativet. Även när det kom till valet av företag bestämde vi oss ganska fort för det här företaget, det var det företaget som vi fick det bästa intrycket av. All den hjälpen som vi fick av dem var helt fantastisk, jag hade inte kunnat önska mig bättre hjälp med maten. De lyssnade på alla de önskemålen vi hade för att sätta ihop en meny som skulle passa bra för oss och våra gäster, de tog även bra hänsyn till de allergier som våra gäster hade. Maten som serverades på bröllopet var extremt god, alla våra gäster älskade den. Personalen på det här företaget var dessutom väldigt trevliga och lätta att samarbeta med, vilket gjorde att hela upplevelsen blev mycket bättre. Hur som helst kan jag med det sagt starkt rekommendera det här företaget om någon av er också vill ha hjälp med catering i Ronneby med omnejd.