Mat till festen

Tjenare bloggen! Trots att det bara är måndag så har jag redan börjat planera inför kommande helg och dess aktiviteter. Familjen ska ha en liten fest ute på vår altan och vi har bjudit in hela stora släkten i Örnsköldsvik. Varje år är det alltid någon som har en tillställning och den här gången är det alltså våran tur. Jag har tagit på mig att ordna catering, snacks och material. Frugan och barnen står för att fixa allt sen när det är inhandlat. För tillfället så sitter jag på jobbet och pendlar lite mellan arbete och planering, det är inte så mycket att göra än i arbetsväg men det kommer nog mer ju längre dagarna bara går. Om vi ska återgå lite till festen då och hur mina planer ser ut. Som jag tidigare nämnde så ska vi i år vara ute på altanen, det ska bli fint väder och vi har nyligen renoverat uteplatsen så det finns gott om plats för allihopa. Jag har planerat lite aktiviteter och lekar som jag tänkte att vi skulle genomföra istället för att vi bara ska sitta still hela tiden. Sen är det inte alltid så att min fru har samma planer som jag har utan det kan skilja sig ganska bra i våra tankar så det behövs nog ett litet möte här i dagarna så att vi båda tänker samma. Snacks och catering kan jag dock ordna själv. Oftast finns det något för alla när man beställer catering så det ska inte vara några som helst bekymmer, det gäller bara att hitta en restaurang i Örnsköldsvik som har en smarrig meny. Jag har sökt runt lite och hittat några kandidater så får vi helt enkelt se vilken firma det blir som jag beställer catering ifrån. Ha en riktigt fin måndag nu alla läsare.