Städning efter fest

Tjenare bloggen! Helgen är förbi men den har minst sagt satt sina spår. Lördagens bravader sitter kvar i kroppen och det syns även i hemmet att det har varit livat. Jag ringde dock efter städ igår så det kommer en firma redan idag och fixar i ordning. Sen är det bara för kroppen och huvudet att ta sig igenom dagen så gott det går. När jag kommer hem är det nog raka vägen till sängen som gäller, jag hade efter en sån här långledighet lite svårt att ställa om igen så det blev inte många timmars sömn inatt. Det är dock lite så här mina måndagar brukar se ut så jag är van och ska egentligen inte klaga. Vi hade en liten födelsedagsfest i lördags och den varade lite för länge om man säger så. Det var långt efter midnatt som jag kom till sängs och när jag vaknade på söndagen så var halva dagen redan borta. Jag hade fullt upp resterande delen av dagen med att diska och laga matlådor till veckan så jag hann faktiskt inte med att städa någonting. Men det mesta går att lösa genom att ringa ett samtal, åtminstone städ. Så istället för att komma hem till kaos så kommer jag idag att öppna dörren och få kliva in i ett skinande rent hem, vilket kan göra den här måndagen lite bättre. Även fast vi inte var så många på festen så blev det ganska stökigt ändå, men det är sånt som jag kan tycka är lite roligt. Sen att det inte är lika kul när man vaknar upp på söndagen är en annan femma, men det får det vara värt kan jag säga. Om man dessutom anlitar städ så försvinner en stor del av den ångesten om faktiskt finns när man vaknar upp på söndagen.