I behov av plåtslagare

Hej där bloggen! Nu har det snart gått fem dagar sedan brakfesten i klubbhuset ägde rum och jag måste säga att jag ännu inte känner mig helt återhämtad. Det var ett hejdundrande kalas med både herr och damlaget. Festen varade ända in på småtimmarna och aktiviteterna tycktes aldrig ta slut. Jag har sett till att lokalen blivit städad men det behövs även en plåtslagare i Nacka som kan komma ut och hjälpa oss efter en liten incident som inträffade. Några takplattor har nämligen gått sönder och jag har inte en aning om hur det hände, det kan mycket väl vara så att de redan var trasiga sedan innan men att vi inte upptäckt något. Jag har dividerat lite med styrelsen och kommit fram till att vi ska byta ut hela taket istället för att bara fixa de trasiga takplattorna. Därav så behövs det en plåtslagare, tänka sig att en lagfest kan resultera i en renovering av klubbhuset. Det är inte illa mina vänner. Vi hade verkligen tur med vädret i lördags också, strålande sol och närmare tjugo grader varmt. Det var som upplagt för en succé. På dagen körde vi faktiskt en träning och sen var det lite andra roliga aktiviteter innan vi käkade och påbörjade festen som innehöll ännu mer aktiviteter fast inte lika mycket boll inblandat. Jag kan medge att det var relativt tufft att komma upp från sängen i söndags och jag har varit ganska seg i många dagar, men nu börjar det bli bättre. Det märks att man inte är tjugo längre om man säger så. Nu får det dock dröja många månader innan nästa lagfest är. Nej jag måste ta tag i den här dagen och pallra mig iväg till jobbet, sen får jag inte glömma att kontakta en plåtslagare redan idag så att vi kan få ordning på taket med.