Catering till bröllopet

Tjenare bloggen! Visst är det härligt med bröllop, all lycka och förväntan som ligger i luften. Det finns få finare tillfällen om jag ska vara helt ärlig. Att dessutom få äran att vara toastmaster är något som också är väldigt härligt. Då får man också vara med och hjälpa till lite i planering, vara med och välja catering och komma med lite rådgivning. Jag ska vara toastmaster till min brors bröllop och vi är fullt uppe i planeringen, just nu är det catering som står på schemat och det finns en hel del olika förslag som vi håller på att gå igenom. Dessutom är jag även bestman så man kan säga att det vilar ett stort ansvar på mina axlar, men det är bara roligt. Vi ska åka runt lite i veckan till några firmor som erbjuder catering för bröllop så att vi kan få provsmaka lite och se vad som kan passa bäst. Det är dock bara en av alla saker som jag är med och planerar för. Förra veckan var vi iväg och letade efter en schysst kostym till brorsan och det tog banne mig tid ska ni veta, jag tror vi var ute i två dagar och for runt i Lund innan vi hittade rätt kostym. Sen har jag lite egna saker som jag måste planera själv i och med att jag är toastmaster, det ska vara tal och jag måste lägga upp ett schema om hur bröllopsmiddagen ska fungera. Dock så har jag planerat en hel del redan så det är mest lite finslipning kvar. Brorsan kommer förbi här om någon timme så jag ska faktiskt hoppa in i duschen så att jag är helt redo för att ge mig ut på jakt efter catering när han kommer. Ni får ha en fantastiskt fin dag alla läsare!